DISC GEDRAGSANALYSE

Inclusief:
DISC Gedragsanalyse
Syllabus
Telefonische uitleg

 € 249,00 excl.btw

Duur:
1 1/2 uur

Locatie:
Geheel Nederland

DOMINANT

INTERACTIEF

STABIEL

CONSCIËNTIEUS

DISC Gedragsanalyse inclusief telefonische uitleg.

Voor wie
Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een DISC profiel , ook wel DISC gedragsanalyse genoemd, wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn handig en praktisch toe te passen.
Dit is geen test, want goed of fout bestaat niet.  Je krijgt door middel van de DISC methode een helder inzicht in jouw gedrag hetgeen je veel zal leren over de communicatie met jezelf en anderen.

De aanpak
Na inschrijving ontvang je van  ons een link waarmee je een digitale vragenlijst kunt beantwoorden. Hieruit komt een gedragsanalyse.  Een voorbeeld vindt je hier. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Nadat jouw profiel is aangemaakt maak ik  een telefonische afspraak met jou om het profiel uitgebreid  uit te leggen. Dit zal circa 1 uur duren.  

Drijfverenanalyse
Het gedragsprofiel kan je eventueel uitbreiden met een drijfverenanalyse. 

Voorbeelden hier van vindt je hieronder.

INVESTERING

€ 249,00 excl.btw

Inclusief:

Syllabus
DISC profiel
Telefonische uitleg

Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden

Tevreden klanten:

Ervaringen

“Maarten kan heel goed de aandacht van de cursist vasthouden. Hij geeft goede handvatten om in de dagelijkse praktijk toe te passen omdat hij, naast de reguliere training, ook meteen inspeelt op de voorbeelden die de cursist aanreikt.”

Maurice Smit, J. vd Leek b.v.