DRIJFVERENANALYSE

Inclusief:
DISC Gedragsanalyse
Drijfverenanalyse
Telefonische uitleg

 € 349,00 excl.btw

DOMINANT

INTERACTIEF

STABIEL

CONSCIËNTIEUS

DISC gedrag en drijfverenanalyse inclusief telefonische uitleg.

Voor wie
Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een DISC profiel , ook wel DISC gedragsanalyse genoemd, wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn handig en praktisch toe te passen.
Dit is geen test, want goed of fout bestaat niet.  Je krijgt door middel van de DISC methode een helder inzicht in jouw gedrag hetgeen je veel zal leren over de communicatie met jezelf en anderen.

Drijfverenanalyse
De drijfverenanalyse brengt de voor jou meest belangrijk innerlijke motivatoren in kaart. Dit wordt gedaan aan de hand van zes verschillende drijfveren. Het geeft inzicht in waarom je bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat jou motiveert. Als jij je drijfveren kwijt kan in je werk, dan zet je makkelijker een stap extra voor jouw team of organisatie.

De aanpak
Na inschrijving ontvang je van mij een link waarmee je een digitale vragenlijst gaat beantwoorden. Hieruit komt een gedragsanalyse en een drijfverenanalyse.
Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Nadat jouw profiel is aangemaakt maak ik  een telefonische afspraak met jou om beide profielen uitgebreid  uit te leggen. Dit zal circa anderhalf  uur duren.  

Voorbeelden hier van vindt je hieronder.

INVESTERING

€ 349,00 excl.btw

Inclusief:

DISC profiel
Drijfverenanalyse
Telefonische uitleg

Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden